Sec Image

Splošni pogoji poslovanja

Zahvaljujem se vam za obisk spletne strani www.mojaprvamasaza.si.

Temeljna dejavnost Moje prve masaže so storitve, namenjene celostnemu in skladnemu razvoju otrok, pri čemer ima ključno vlogo blagodejni dotik. Izvajamo tečaje masaže dojenčka po IAIM metodi. Tečaji masaže dojenčka so namenjeni družinam z dojenčki, starimi do enega leta.

Etičnost, profesionalnost, prijaznost in prilagodljivost so naša temeljna vodila. Visok nivo zadovoljstva naših strank pa končni cilj.

Vse vsebine, objavljene na tej spletni strani, Facebook strani in Instagram strani Moja prva masaža, so v lasti podjetja Moja prva masaža – IAIM, tečaji, Petra Peterlin s.p., Podbreznik 15, 8000 Novo mesto (v nadaljevanju Moja prva masaža oz. ponudnik), za katero veljajo ti Splošni pogoji poslovanja.

Uvodne določbe

S temi Splošnimi pogoji poslovanja so opredeljene medsebojne pravice in obveznosti med ponudnikom in uporabnikom storitev, tj. staršem ali skrbnikom otroka, pri čemer Splošni pogoji poslovanja predstavljajo integralni del dogovorov, sklenjenih med ponudnikom in uporabnikom storitev.

Splošni pogoji poslovanja se nanašajo na naročilo in uporabo storitev pri ponudniku (za kar se šteje npr. sprejeta ponudba, potrditev udeležbe na predstavitvi tečaja masaže dojenčka, potrditev udeležbe na tečaju oz. izobraževanju, izvršeno nakazilo, plačan (pred)račun, …).

Uporabnik s svojim soglasjem (s klikom na pripadajoč prazen okvirček) ali z nadaljnjo uporabo spletne strani oz. z udeležbo na storitvah ponudnika izrecno potrjuje:

 • da s svojimi pravicami in obveznostmi, opredeljenimi v teh Splošnih pogojih poslovanja, v celoti soglaša;
 • da je bil s Splošnimi pogoji poslovanja seznanjen pravočasno in na način, da je imel dovolj časa, da se je pred uporabo storitev seznanil s pogoji glede opravljanja plačilnih storitev.

Splošno

Temeljna dejavnost Moje prve masaže so storitve, namenjene celostnemu in skladnemu razvoju otrok, pri čemer ima ključno vlogo blagodejni dotik. Dejavnosti se izvajajo v okvirih, ki za zdrave dojenčke in otroke ne predstavljajo nikakršne nevarnosti in tveganja za negativne posledice. V kolikor pa ima dojenček ali otrok posebnosti, mora njegov starš ali skrbnik na to opozoriti ob prijavi oz. pred uporabo storitve, sicer za morebitne (nezaželene) posledice ne odgovarjamo.

Storitve Moje prve masaže se uporabljajo na lastno odgovornost oz. v primeru mladoletnih udeležencev na odgovornost staršev in ne smejo nadomestiti zdravniških nasvetov, zdravljenja ali drugih strokovnih obravnav.

Uporaba spletne strani, Facebook strani, Instagrama in omejitev odgovornosti

Ponudnik si bo prizadeval zagotoviti nemoteno in brezhibno delovanje spletne strani in ažurnost in točnost njenih vsebin. Brez predhodnega pisnega dovoljenja se podatkov in vsebin na spletni strani ne sme kopirati, razmnoževati ali jih distribuirati na kakršen koli način. Ponudnik si pridržuje pravico do sprememb vsebin, objavljenih na spletni strani.

Vsi uporabniki uporabljajo spletno stran, Facebook stran, Instagram in vsebine, ki jih tam najdejo, na lastno odgovornost. Vsebina na spletni strani, na Facebook strani in na Instagramu ne sme nadomestiti zdravniških nasvetov in zdravljenja oz. drugih strokovnih obravnav.

Vse vsebine na spletni strani www.mojaprvamasaza.si, Facebook strani in Instagramu Moja prva masaža so informativne narave.

Spletno stran, Facebook stran in Instagram stran Moja prva masaža je dovoljeno uporabljati samo za namen informiranja in seznanitve s storitvami ter za namen prijave na storitev. Dovoljeno je nalaganje vsebin z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsi elementi spletne strani, Facebook strani in Instagrama (vsebina, fotografije, posnetki ipd.) so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske in/ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebine, objavljene na spletni strani, Facebook strani in Instagramu se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez pisnega dovoljenja ponudnika oz. brez navedbe vira. Dovoljeno je zgolj na Facebooku in Instagramu deliti objave, objavljene na Facebook strani in Instagramu Moja prva masaža.

Lastnik spletne strani, Facebook strani in Instagram strani Moja prva masaža si pridržuje pravico do sprememb vsebin, objavljenih na spletni strani, Facebook strani in Instagramu ter skuša pri urejanju omenjenih strani zagotavljati točne informacije, a je kljub temu kakršnakoli kazenska ali civilna odgovornost za morebitne napačne informacije izključena. Prav tako ponudnik ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi udeležencu ali drugi osebi nastala zaradi obiska spletne strani, Facebook strani in Instagrama, npr. v primeru nepredvidenih nepooblaščenih (npr. hekerskih) vdorov ali zaradi morebitnih tehničnih napak.

Ponudnik si pridržuje pravico uporabe povezave do drugih spletnih strani, Facebook strani in Instagrama, ki niso pod njegovim nadzorom in posledično za informacije in gradiva ter druge vsebine, ki so na voljo na straneh tretjih oseb, ne odgovarja.

Odgovornost ponudnika in uporabnika

V skladu s Splošnimi pogoji poslovanja starš oz. skrbnik potrjuje, da bo na tečaj prišel zdrav in da bo na tečaj pripeljal zdravega dojenčka/otroka. V primeru posebnih ukrepov (nošenje mask, razkuževanje rok, socialna distanca ipd.) se bo le-teh držal glede na trenutno državno regulativo; ponudnik pa se zavezuje, da bo poskrbel za možnost upoštevanja vseh ukrepov in bo ukrepe tudi sam izrecno upošteval in izvajal.

V koliko starš pokazane in naučene masažne prijeme doma izvaja drugače, na neustrezen način, Moja prva masža – IAIM, tečaji, Petra Peterlin s.p. za to ne odgovarja.

V kolikor ima dojenček ali otrok posebnosti, nas na to opozorite takoj ob prvem obisku, sicer za neustrezno obravnavo ne odgovarjamo.

Varstvo osebnih podatkov

Temeljna dejavnost Moje prve masaže so storitve namenjene celostnemu in skladnemu razvoju otrok, pri čemer ima ključno vlogo blagodejni dotik. Posledično naša temeljna dejavnost ni obdelava osebnih podatkov, a vendar se pri poslovanju ne glede na navedeno neizogibno srečujemo z osebnimi podatki svojih strank.

Pri poslovanju se neizogibno srečujemo z osebnimi podatki uporabnikov in udeležencev storitev, in sicer zgolj z namenom zagotovitve najvišje možne kakovosti storitve. Glede pridobivanja, obdelave, varovanja in hrambe osebnih podatkov vas naprošamo, da si preberete podstran Varstvo osebnih podatkov, ki je del teh Splošnih pogojev poslovanja.

Uporabnik (starš oz. skrbnik) se zavezuje, da bo ponudniku predal resnične in popolne podatke, ki so potrebni za izdajo računa za plačilo ponudnikovih storitev in za njegovo dosegljivost ponudniku. V primeru, da uporabnik ne sporoči morebitnih sprememb omenjenih podatkov, in sicer v 3 delovnih dneh od spremembe, se računi in druga sporočila, poslana uporabniku, štejejo za veljavno poslana in prejeta.

Cenik

Podrobnejši opis vseh ponujenih storitev in produktov je objavljen na spletni strani www.mojaprvamasaza.si. Cene v ceniku ponudnika so izražene v evrih (€). Lahko se spremenijo brez predhodnega obvestila, zavezujoče pa so od datuma, ko je objavljen nov cenik.

Akcijske ponudbe (popusti) so lahko mesečne, tedenske ali dnevne, oblikujejo se v odvisnosti od povpraševanja, razpoložljivih mest na tečajih in produktov v spletni trgovini.

Sistem rezervacij in plačil

Storitev lahko rezervirate na naslednja načina:

 • Z izpolnitvijo prijavnega obrazca na spletni strani www.mojaprvamasaza.si.
 • S sporočilom na elektronski naslov info@mojaprvamasaza.si.
 • S klicem oziroma sporočilom na telefonsko številko, objavljeno na spletni strani www.mojaprvamasaza.si.

Ko se prijavite na storitev, vam ponudnik na elektronski naslov, ki ste ga ob prijavi navedli, pošlje ponudbo s podatki za plačilo. Znesek poravnate v navedenem roku na podatke, ki so napisani na ponudbi. Po opravljeni stvoritvi vam izdamo račun.

V kolikor se prijavljate na tečaj, izvedete plačilo po prejeti ponudbi. Na tečaj masaže dojenčka se lahko prijavite na elektronski naslov info@mojaprvamasaza.si, po telefonu, ki je naveden med kontaktnimi podatki, ali preko izpolnitve obrazca na spletni strani.

Postopek prijave na tečaj preko spletne strani:

 1. Kliknete na gumb PRIJAVA.
 2. Izpolnite prijavni obrazec s potrebnimi podatki in potrdite vnos (oddate prijavo).
 3. Na elektronski naslov, vnesen v prijavni obrazec, vam bo posredovana ponudba s podatki za plačilo.
 4. Z izvedenim plačilom si zagotovite mesto v skupini.
 5. Pred pričetkom tečaja boste prejeli elektronsko sporočilo in vsa potrebna navodila, ki jih potrebujete, da se srečanj lahko udeležite.

Morebitne spremembe, povezane s prijavo, lahko sporočite prek elektronskega sporočila na info@mojaprvamasaza.si.

Plačilo je mogoče po izdani ponudbi:

 • Plačilo se izvede na podatke, ki so pripisani na ponudbi (SI56 6100 0002 6024 768 – račun odprt 21. 6. 2021, DH d.d., Moja prva masaža – IAIM, tečaji, Petra Peterlin s.p.).

Izdani račun vam bo ponudnik, v skladu z namero varovanja narave, posredoval v elektronski obliki, na vaš elektronski naslov. V kolikor izrecno želite račun v papirni obliki, ponudnika na to opozorite.

Nakup darilnih bonov in zaznavk

Nakup darilnega bona in zaznavk je mogoč v spletni trgovini na strani www.mojaprvamasaza.si.

Postopek nakupa na strani www.mojaprvamasaza.si:

 1. Kliknete na gumb za dostop do spletne trgovine – TRGOVINA.
 2. S klikom na storitev ali produkt izberete, kaj bi želeli kupiti.
 3. Ko se vam prikaže storitev ali produkt, izberete količino in kliknete na gumb DODAJ V KOŠARICO.
 4. Nadaljujete z nakupovanjem ali pogledate, kaj imate dodano v svoji košarici.
 5. S klikom na gumb NADALJUJ NA BLAGAJNO nadaljujete z nakupom.
 6. Vnesete podatke plačnika.
  S klikom na gumb ODDAJ NAROČILO oddate naročilo.

Naročilo darilnega bona za Tečaj masaže dojenčkov je mogoče tudi s sporočilom na info@mojaprvamasaza.si ali prek kontaktnega obrazca na spletni strani oz. klica na telefonsko številko, ki je objavljena na spletni strani.

Darilni bon lahko plačate po ponudbi, ki vam jo pošljemo na vaš elektronski naslov. Darilni bon lahko prevzamete osebno, v dogovorjenem terminu, pri Moja prva masaža, ali pa ga ponudnik pošlje na vaš naslov oz. naslov vašega obdarovanca.

Termini in lokacije storitev

Skupinski tečaji praviloma potekajo v skupinah do 5 udeležencev, le izjemoma več, vendar nikoli več kot 7 udeležencev v eni skupini. V primeru prevelikega števila prijav vas povabimo na naslednji razpisan termin. V času razglašene epidemije se upoštevajo vse razpisane smernice.

Skupinski in individualni tečaji se izvajajo tekom celega leta (od ponedeljka do petka). Izvajajo se ob dogovorjenih terminih, z izjemo vnaprejšnjih napovedanih prekinitev zaradi dopusta ali drugih, višjih sil (npr. bolezni ipd.). Termini tečajev so navedeni na spletni strani www.mojaprvamasaza.si. Inidividualni tečaji so organizirani sproti, glede na potrebe strank.

Lokacije:

 • Podjetniški inkubator Podbreznik, Podbreznik 15, 8000 Novo mesto.
 • Občasne lokacije v drugih krajih, ki so objavljene v ponudbi.

Trajanje:

 • Tečaj masaže dojenčkov: od 60 do 90 minut.

Preklic izvedbe rezerviranega termina s strani PONUDNIKA: V kolikor izvedbo rezerviranega termina prekliče ponudnik (npr. zaradi višje sile, epidemije, bolezni in nezmožnosti zagotovitve drugega vaditelja), se termin prestavi na kasnejši dogovorjen datum.

Odpovedana rezervacija s strani UPORABNIKA: Po rezervaciji termina lahko uporabnik rezervacijo po elektronski pošti ali preko telefonskega klica odpove tako, da ponudnik prejme odpoved vsaj 1 dan pred izvedbo rezerviranega termina. Uporabnik in ponudnik se dogovorita za nov termin, ki ustreza obema.

Pritožbe in spori

Udeleženci oz. uporabniki in tretje osebe lahko kakršnekoli reklamacije, pritožbe ali predloge ter povpraševanje po dodatnih informacijah naslovijo na elektronski naslov info@mojaprvamasaza.si ali pokličejo telefonsko številko, objavljeno na spletni strani.

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in si prizadeva, po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno in ne po sodni poti.

Končne določbe

Ponudnik sme kadarkoli spremeniti ali dopolniti Splošne pogoje poslovanja. Spremembe pričnejo veljati 15 dni po objavi na spletni strani. Za udeleženca oz. uporabnika v vsakem primeru veljajo Splošni pogoji poslovanja, s katerimi je bil le-ta seznanjen v trenutku naročila storitve. Šteje se, da uporabnik soglaša s spremembami Splošnih pogojev poslovanja, če po objavi sprememb nadaljuje z uporabo spletne strani.

Ti pogoji začnejo veljati z dnem objave na www.mojaprvamasaza.si, in sicer 21. 11. 2021.

Izdelki v košarici0
V vaši košarici ni izdelkov.
0