Program

Sec Image

Program: Igralne urice

Igralne urice otrokom predstavljajo varno okolje, ki jim dovoljuje, da preizkušajo in urijo raznolike spretnosti.

Igralne urice so namenjene otrokom do drugega leta starosti (razdeljeni so v dve skupini: 3-12 mesecev in 1-2 leti). So odličen način za lažji prehod vašega dojenčka/malčka v vrtec.

Sprostile bodo malčkovo telo, povečale samozavest, razširile občutek varnosti, gradile pozitivne odnose in prijateljstvo. Izboljšale bodo koncentracijo, komunikacijo in spodbujale domišljijo in gibalni razvoj.

Igralne urice so na voljo za obe starostni skupini vsak teden. Starši se lahko udeležijo enkratnega obiska ali si zakupijo 5 ali 10 uric v kompletu.

Igralna urica je sestavljena iz:

 • proste igre,
 • masaže določenega dela telesa (predhodno masažno znanje ni potrebno),
 • masažne pesmice oziroma pravljice,
 • sproščenega druženja in klepeta med starši in deljenja pozitivnih praks starševstva.

Urica je prilagojena dojenčkom in malčkom, kar pomeni, da sledimo njihovemu ritmu. V kolikor otroku v tistem času ni do masaže, lahko v prosti igri uživa ves čas.

Makeover
Igralne urice
Makeover
Sec Image
Učinki na zdravje in počutje

Koristi programa

Igralne urice spodbujajo in pozitivno vplivajo na različne aspekte otrokovega razvoja.

Razvoj socialnih veščin

Razvoj čustvenih kapacitet

Spodbujanje ustvarjalnosti

Sposobnost reševanja težav

Sec Image
Ponudba in cena

Dve starostni skupini igralnih uric

IGRALNA URICA V ŽIVO V MANJŠI SKUPINI (3-12 MESECEV)

15/ program
 • 15,00 € / posamezno srečanje
 • 65,00 € / zakup petih srečanj
 • 120,00 € / zakup desetih srečanj
 • Posamezno srečanje traja 75 minut
Prijava na tečaj

IGRALNA URICA V ŽIVO V MANJŠI SKUPINI (1-2 LETI)

15/ program
 • 15,00 € / posamezno srečanje
 • 65,00 € / zakup petih srečanj
 • 120,00 € / zakup desetih srečanj
 • Posamezno srečanje traja 75 minut
Prijava na tečaj
Sec Image
Prijavnica

Program: Igralne urice

Prijava na program: Igralne urice

  Sec Image
  Vse, kar morate vedeti

  Pogosta vprašanja

  Odgovori na vprašanja, ki se staršem porajajo pred programom: Igralne urice.

  Programa Igralne urice se lahko udeležijo starši z dojenčki in malčki, starimi od 3 mesecev do 2 let. Dobrodošli so tudi bratci in sestrice, ki že presegajo omenjeno starost.

  Igralna urica traja približno 75 minut. Če se starši prijavljenega termina ne morete udeležiti, ga nadoknadimo v enem izmed naslednjih razpisanih terminov.

  Da, zaradi majhnih skupin je potrebna predhodna prijava. Na posamezni urici je prisotnih največ 5 družinic.

  Igralne urice imajo številne prednosti. Igra je že sama po sebi zelo nagrajujoča dejavnost, saj v igralnih uricah otrok doživlja pozitivna čustva, prav tako pa igra pomembno vpliva na njegov razvoj. Otrokom igra omogoča veliko ustvarjalnosti ter razvija domišljijo in nove izkušnje, kar lahko pozitivno vpliva na njihovo samozavest. Obenem igra z vrstniki in odraslimi gradi in oblikuje varne in stabilne medosebne odnose.

  Igralna urica je prilagojena vašemu ritmu. Dojenčka/malčka lahko kadar koli med programom nahranite, pocrkljate ali uspavate.

  Priporočam obisk ene Igralne urice na teden.

  Na Igralnih uricah potrebujete le dve tetra plenički.

  Starši, vas zanima še kaj? Vprašanja mi lahko pošljete na info@mojaprvamasaza.si.

  Mamica Katarina

  S sinom sva se najprej udeležila masaže za dojenčke in nato nadaljevala z Igralnimi uricami. Otrok je na masaži izjemno užival in tudi v skupini je bilo med mamicami zelo prijetno vzdušje. Lahko bi rekla, da so se ustvarile prijateljske vezi med nami in tudi med dojenčki. Petra je izjemno prijazna, potrpežljiva in razumevajoča oseba, ki z veseljem odgovori na vsa vprašanja in se vedno maksimalno potrudi za svoje udeležence. Bodisi s koristnimi informacijami, novimi igračkami, popusti za igrače, vodo in prigrizki za mamice. Če katero srečanje zamudiš, lahko nadomeščaš po predhodnem dogovoru s Petro. Vsekakor priporočam obisk vsaki novopečeni mamici.

  Mamica Katarina

  Otočec

  Mamica Anja

  Sem mamica dojenčice, ki se zaradi strahu nisem udeleževala nikakršnih aktivnosti. Od prijateljice sem prejela povabilo na Igralne urice in sva šle... seveda z velikim strahom. Naj povem, da sva po prvi urici obe z mojo 4-mesečno punčko dobili toliko energije in podpore mamic, da sva Igralne urice obdržali in si privoščili še tečaj masaže. Petra nas je naučila pravilne prijeme in gibe, ki sem jih kasneje samozavestno uporabljala pri krčih in napetosti dojenčka. Ni mi žal niti ene ure. Na Igralnih uricah pa ne uživa samo moja malčica, ampak tudi mamica. Ure so sproščene, zabavne in vsakič nas pričaka nekaj novega. Opazila sem, da je hčerka bolj sproščena v družbi otrok in dobiva motivacijo za raziskovanje gibov.

  Mamica Anja

  Novo mesto

  Mamica Tjaša

  Pred igralnimi uricami sem s sinom obiskovala masažo za dojenčke in ko se je delavnica začela zaključevati, sva iskala alternativo, s katero bi zaponila urnik. Takrat je voditeljica Petra predlagala Igralne urice, za kar sem ji zelo hvaležna. Res mi ni žal, da sva se jih udeležila. Vsak teden sva se veselila četrtka, ki sva ga preživela v prijetni družbi drugih mamic, otrok in Petre. Vsakdo lahko poizkusi katero od starostno primernih igrač, ki so v igralnici. Pri tem pa deliš izkušnje in dognanje z drugimi mamicami. Igrače so izvrstno izbrane in kvalitetne. Sin je zaradi druženja z drugimi otroki zelo napredoval in se prav razživel. Med igro pa smo naučili še kratke masaže, povezane z otroško pesmico. Še vedno zelo rada sinu med petjem izvedem kakšen masažni gib, ki ga pomiri.

  Mamica Tjaša

  Šentjernej

  Mamica Mojca

  Igralnim uricam sem se s sinčkom pridružila po tečaju Moje prve masaže. Ker je sinček takrat ravno začel kobacati, so bile urice zanj čas spoznavanja okolice, različnih uporabnih igračk in ostalih otrok. Zame pa so bile Igralne urice čas druženja z ostalimi mamicami. Vsaki urici smo dodale tudi pesmice in masažo, kar je še popestrilo naša druženja. Na uricah sva se oba zelo sprostila. Vesela sem bila, da je bil sinček tako aktiven. Urice so se mi zdele kot nekakšno uvajanje v vrtec, ki ga bo začel kmalu obiskovati.

  Mamica Mojca

  Novo mesto

  Mamica Tina

  Igralne urice pod vodstvom super inštruktorice Petre potekajo v zelo sproščenem vzdušju. Tako naša radovedna Lili kot jaz se na uricah zelo sprostiva. Na uricah pomasiramo določen del otrokovega telesa, se naučimo pesmic z masažnimi prijemi ali pa je igra prepuščena otrokovi volji. Sama se pesmic z masažnimi prijemi poslužujem tudi doma ali kje drugje, ob tem pa Lili prav uživa. Ker se naša punčka ne doji, mi Igralne urice in masaža pripomorejo k temu, da se med seboj še bolj poveževa. Toplo priporočam vsem mamicam.

  Mamica Tina

  Straža

  Mamica Mojca

  S sinom Izakom sva se udeležila Igralnih uric, da sva si malo popestrila najine dopoldneve. Kar hitro sem ugotovila, da je Izak pravi mali raziskovalec, še posebej pa so mu izredno zanimivi drugi dojenčki in malčki. Igralne urice smo vedno začeli z masažo, nato je sledila prosta igra. Petra pa ne pozabi tudi na mamice, saj vedno poskrbi, da nismo žejne ali lačne. Medtem ko otročki veselo raziskujejo, imamo mamice priložnost za sproščen klepet.

  Mamica Mojca

  Trebnje

  Sec Image
  Skrbno izbrani izdelki

  Spletna trgovinica

  Darilni boni, knjigice, zaznavke, kartice aktivnosti, odejice, kreme, balzami ...

  Sec Image
  Nasveti in zanimivosti

  Prispevki na blogu

  Makeover

  Instagram

  instagram instagram instagram instagram instagram instagram
  Izdelki v košarici0
  V vaši košarici ni izdelkov.
  0