KNJIGA: Čar dotika

34,90 

Knjiga Čar dotika (Z masažo do zdravega razvoja dojenčka in ljubečih družinskih vezi) je izšla oktobra 2019. Avtorici Mojca Kurent in Petra Šterlek sta v njej predstavili, kako pomembna so teoretična in praktična izhodišča za poglabljanje v znanje o tem, kako dotik vpliva na razvoj dojenčka.

Splošne informacije o knjigi:

  • 112 strani,
  • trda vezava,
  • ponuja tehnike masaž,
  • zdravo rokovanje z dojenčkom,
  • pomembnost dotika v najbolj nežnem obdobju življenja,
  • prva tovrstna knjiga v slovenskem jeziku.
Podatki
Kategorija:
Deli:

Knjiga Čar dotika (Z masažo do zdravega razvoja dojenčka in ljubečih družinskih vezi) zajema 112 strani in je lepo darilo za mlade starše. Služi lahko tudi kot priročnik za vse mamice, ki že znajo masirati in rade pokukajo vanj, če kaj pozabijo.

Avtorici knjige – Mojca Kurent in Petra Šterlek – staršem želita ponuditi tehnike masaže, nasvete za zdravo rokovanje z dojenčkom za kvalitetno doživljanje starševstva ter podporo zdravega razvoja dojenčka. To je prva tovrstna knjiga v slovenskem jeziku, ki v Slovenijo prinaša že razvito prakso v tujini, ki dokazano zmanjšuje motnje v motoričnem razvoju, potrebo po zdravstvenih storitvah, bolniške ipd.

Knjiga Čar dotika je kot nalašč za starše, ki se želite s svojim dojenčkom povezati prek čutnega dotika. Vsebuje teoretična in praktična izhodišča za poglabljanje v znanje o tem, kako je dotik pomemben v najbolj nežnem obdobju življenja.

Avtorske pesmice Mojce Kurent pomagajo mamicam, da ob rimah otroci še bolj uživajo.

Naslov knjige

Čar dotika

Avtorici knjige

Mojca Kurent, Petra Šterlek

Leto izida

2019

Število strani

112

Vezava

Trda

Tega izdelka ni še nihče ocenil.

Bodite prvi in ocenite izdelek “KNJIGA: Čar dotika”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Izdelki v košarici0
V vaši košarici ni izdelkov.
0