Business Gladiator 2022: Zmagovalni program podjetniškega tekmovanja

Business Gladiator 2022: Zmagovalni program podjetniškega tekmovanja

18. februarja 2023

Prepreči težave v trebuščku (krči, napenjanje, slabo počutje, težave z odvajanjem)

Moje leto 2022 je na najlepši možen način začinila zmaga na podjetniškem tekmovanju Business Gladiator, ki ga je že drugo leto zapored organiziral Razvojni center Novo mesto.

Programa sem se udeležila s svojim avtorskim programom: Prepreči težave v trebuščku. Poslovna ideja se je rodila že nekaj mesecev prej, jeseni pa smo dva meseca izpopolnjevali svoje poslovne ideje s pomočjo mentorjev. Marko Vukobrat, vodja programa, je zbral strokovnjake z različnih področij, ki so nam preko delavnic in predavanj predali dragoceno znanje ter nas podprli pri razvijanju naših poslovnih idej. Zelo dobrodošlo je bilo tudi mreženje z ostalimi udeleženci, bilo nas je kar 23.

Izbrana sem bila med pet finalistov, ki smo se predstavili na decembrski zaključni prireditvi. Naše ideje je ocenila strokovna komisija, v kateri so bili Nina Dremelj, predsednica kluba Poslovni angeli Slovenije, Krunoslav Šimrak, direktor razvojno-prodajnega oddelka v TPV Automotive, in Miha Kožuh, menedžer poslovnega razvoja v DSV transport.

S svojo zgodbo sem prepričala strokovno komisijo in tako postala absolutna zmagovalka Business Gladiator 2022.

Hvaležna sem Razvojnemu centru Novo mesto za vso podporo, brez katere ne bi mogla priti tako daleč, kot sem. Nagrada je zelo velika spodbuda za naprej in veselim se vsega, kar se mi še odpira na moji podjetniški poti.

Rada bi se zahvalila gospe Mojci Kurent, ki mi je pomagala s svojim strokovnim znanjem. Ona je zaslužna za to, da program je, kakršen je.

Za vso podporo sem hvaležna tudi svoji družini. Brez njihovega razumevanja in iskrene podpore moji poslovni uspehi ne bi mogli zacveteti.

Iskrene čestitke pa namenjam tudi ostalim finalistom in drugim udeležencem programa, ki so dokaz, da imamo na Dolenjskem veliko potencialnih podjetnikov. Verjamem, da (tudi) s pomočjo Razvojnega centra Novo mesto lahko ustvarimo zelo lepe zgodbe.

Veselim se, da svoj avtorski program lahko predstavim tudi vsem vam, ki se pri svojih dojenčkih soočate s krči, napenjanjem, slabim počutjem, težavami z odvajanjem ipd., saj verjamem, da vam lahko pomagam do bolj sproščenega vsakdana.

Izdelki v košarici0
V vaši košarici ni izdelkov.
0