Najlepše darilo za novorojenčka

Najlepše darilo za novorojenčka

17. aprila 2023

Ste se že srečali z dilemo, kaj novorojenčku oziroma družini podariti ob rojstvu otroka? Ponudba za dojenčke je res široka in razumem dilemo o primernosti in ustreznosti izbora. Starši smo si med seboj različni, ne ustreza vse vsem. Lahko bi podarili pleničke ali kozmetične pripomočke, a ima vsak svojo priljubljeno znamko in morda ne bi izbrali prave.

Poleg tega se v zadnjih letih vse bolj poudarja, da ne smemo pozabiti na mamico in očka. Lepo je, če izberemo darilo, od katerega bo imela korist cela družina. Morda lahko kupimo nekaj, česar si starša sama ne bi privoščila, si pa želita, a morda trenutno nimata dovolj financ.

Verjamem, da bosta novopečena starša vesela kakšnega skuhanega kosila, morda dvojne ali trojne porcije, da jo lahko dasta v skrinjo za še kak naporen dan. Lahko jima odnesete smeti, odpeljete starejšega otroka na igrišče za eno urico, posesate stanovanje in zložite perilo.

Če bi želeli podariti nekaj, kar bo imelo dolgotrajen pozitiven učinek na celo novonastalo družinico, pa razmislite o tem, kaj je tisto, kar dojenček v prvih mesecih zares potrebuje.

Darilo, ki bo starša povezalo z dojenčkom

Nobena materialna dobrina ne more nadomestiti ljubečega dotika, bližine, topline in ljubezni. Prepričana sem, da si tudi starša v prvi vrsti želita povezati z dojenčkom in ga razumeti, kaj jima sporoča. Poleg tega jima je v interesu, da se dojenček dobro počuti in se optimalno razvija.

Darilo, ki si ga bodo starši zagotovo zapomnili, je darilni bon za tečaj masaže dojenčka. Lahko se odločite, da poravnate celotni ali le delni znesek tečaja – vrednost darilnega bona individualno prilagodimo. Če želite darilnemu bonu dodati še kakšno malenkost, pa lahko izbiro darila zaupate Mateji (presenecena.si), ki je mojstrica izbire daril. Pripravila vam bo prikupen darilni paketek, del katerega bo tudi darilni bon za storitve pri Moja prva masaža.

In kaj je prednost takega darila? Pozitivni učinki so dolgotrajni, starša se bosta skozi masažo dodatno povezala z dojenčkom, masažne prijeme pa bosta lahko uporabljala tudi v obdobju malčka in kasneje skozi otroštvo.

Pa ne samo to! Masažni prijemi se bodo zagotovo prenašali še v naslednje generacije, saj se potreba po dotiku nikoli ne konča. Tako se vsakdo počuti ljubljen in spoštovan.

Izdelki v košarici0
V vaši košarici ni izdelkov.
0